top of page

RESULTATEN

Bekijk geïllustreerde gevallen, waarin de verwachte resultaten duidelijk naar voren komen.

FAQ

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN AFI+™ EN BOTOX, HYALURONZUUR OF COLLAGEEN INJECTIE?

Botox is een toxine dat signalen van de zenuwen naar de spieren blokkeert. De geïnjecteerde spier kan niet samentrekken en rimpels ontspannen en worden zachter. Hoewel het geen verjongend effect heeft op de huid, geeft het ook een " onnatuurlijk " en " bevroren " uitzicht.


Hyaluronzuur en collageen zijn de bestanddelen van de huid die verantwoordelijk zijn voor een jong en gezond huidbeeld. In de verouderende huid is het gehalte van deze belangrijke bestanddelen aanzienlijk gedaald en daarom kan een injectie van buitenaf de conditie en het uiterlijk van de huid verbeteren. Een dergelijk effect is echter slechts van korte duur, aangezien de gebruikte preparaten van hyaluronzuur en collageen synthetisch zijn en daarom allogeen voor het lichaam en om deze reden snel worden vernietigd en uit het lichaam worden vrijgegeven.


De AFI+™ therapie lost het probleem van huidveroudering op door middel van een totaal andere aanpak: de eigen fibroblasten van de patiënt worden in de huid geïnjecteerd en deze fibroblasten produceren op natuurlijke en intensieve wijze alle bestanddelen die nodig zijn voor een jeugdige huid, waaronder hyaluronzuur en collageen, en zij doen dit gedurende een lange tijd.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN AFI+™ EN PRP?

PRP is, net als AFI+™, gebaseerd op de injectie van autologe cellen, maar het belangrijkste verschil is dat bij PRP bloedcellen in de huid worden geïnjecteerd in plaats van huidcellen. Het belangrijkste effect van PRP komt niet van de cellen maar van het groeihormoon dat aanwezig is in het plasma en dat de groei van fibroblasten stimuleert. Daardoor is het effect van PRP slechts tijdelijk omdat de bloedcellen snel uit de huid worden verwijderd (waar ze niet thuishoren) en het hormooneffect slechts enkele dagen aanhoudt.

MOET IK EEN ONMIDDELLIJK EFFECT VERWACHTEN NA DE INJECTIE?

In tegenstelling tot fillers is AFI+™ een biologische en natuurlijke oplossing voor huidveroudering en heeft het geen onmiddellijk effect. Na de injectie zullen de fibroblasten beginnen te migreren naar hun juiste plaats in de dermis van de huid, zich delen en vervolgens differentiëren in hun productieve fase om de huidmatrix opnieuw op te bouwen. Dit proces duurt enkele maanden en de resultaten verschijnen gewoonlijk tussen 3 tot 6 maanden na de injectie.

HOE LANG HOUDT HET EFFECT AAN?

Verjonging van de huid met AFI+™ duurt aantoonbaar veel langer dan elke andere behandeling, tot vijf jaar na de injectie.

KAN IK NA EEN PAAR JAAR NOG EEN INJECTIE DOEN MET MIJN CELLEN VAN DE VORIGE INJECTIE?

Zodra de cellen zijn gekweekt en klaargemaakt voor injectie, kunnen we sommige cellen bevroren in vloeibare stikstof bewaren voor injectie in de toekomst. Deze jongere cellen worden opnieuw in kweek gebracht als jaren later een tweede (of meer) injectie nodig is.

bottom of page